Huidig assortiment Emelisse bieren

Maak kennis met de speciaalbieren van Emelisse. Ieder bier is gemaakt met de beste ingrediënten en met zorg en aandacht gebrouwen om zo voor een unieke smaaksensatie te zorgen.

Emelisse White Label 2018 (nieuw)
Barrel Aged serie

Onze toppers, de Emelisse White Labels 2018! Een serie bieren met verschillende hinten van bijvoorbeeld koffie of rood fruit en smaken zoals rook, barbecue en mokka. De White Labels zijn zowel uitgebracht op zowel 33cl als 75cl flessen. 

Winter Stout Apple Pie
Winter Stout van 6,5% ABV

Het nieuwe winterbiertje van Emelisse, de Winter Stout Apple Pie, is een donkere stout van 6,5% met hinten van chocolade, vanille, kaneel en appels. Een heerlijk bier voor i.c.m. bijvoorbeeld wildgerechten of als dessert!

Emelisse Barrel Finished
Barrel Finished serie

Een eenmalig receptuur dat nog een Barrel finishing touch heeft gekregen. Door het bier kort op barrels te leggen blijft de whisky/rum subtiel op de achtergrond.

Wist je dat het eerste biertje van deze serie goud heeft gewonnen? Een unieke smaaksensatie. 

Emelisse White Label (serie)
Barrel Aged serie

“White Label”; een bijzondere serie bieren in diverse smaken en alcoholpercentages! Eenmalig gebrouwen en gelagerd in oude (whisky)vaten geven het bier zijn uitzonderlijke status. 

Het bier wordt op het juiste moment uit de barrels gehaald, deze timing zorgt voor een intense smaakbeleving.

Emelisse New England IPA
NEIPA van 5,5% ABV

Deze heerlijke zomerspecial met 5,5% ABV is een, wat wij noemen, vloeibaar fruitsap. Deze NEIPA is het resultaat van een collab met Bierbrouwerij Noarder Dragten.

   
   
   
   
   

Emelisse Blond IPA
India Pale Ale 6,8% ABV

Een bitter blond bier met heerlijk fruitige tonen uit Amerikaanse hoppen. Een echte dorstlesser en een mooie combinatie van blond bier en een IPA.

   
   
   
   
   

Emelisse DIPA
Double India Pale Ale van 7,9% ABV

Een dubbele dosis hop zorgt voor een smaak explosie, en maakt deze IPA een echt voor de liefhebbers. Bitter fruitig, een mooi samen spel van mango en grapefruit.

   
   
   
   
   

Emelisse TIPA
Triple India Pale Ale van 10,0% ABV

Een IPA is lekker, een Dubbel IPA is nog beter maar voor sommige kan het niet bitter genoeg zijn dus hier is hij dan de Triple IPA. Alles in de overtreffende trap.

   
   
   
   
   

Emelisse Smoked Rye IPA
Rye India Pale Ale 12,0% ABV

Een IPA gebrouwen met roggemout wat zorgt voor een volle body, daarnaast hebben we er gerookte mout en een grote hoeveelheid hop. Een avontuurlijk bier.

   
   
   
   
   

Emelisse BIPA
India Pale Ale van 8,0% ABV

Een IPA met een twist, door een toevoeging van donker mouten op een bepaald punt in het proces wordt dit van nature blonde bier pik zwart. Puur hop en verfrissend.

   
   
   
   
   

Emelisse Barley Wine
Barley Wine van 12,0% ABV

Een smaaksensatie die zijn weerga niet kent. Zo vol van smaak zit dit bier dat het zelfs stroperig van wordt. Een ultieme smaak beleving.

   
   
   
  
   

Emelisse Espresso Stout
Stout van 9,5% ABV

Koffie lekker? Stout Lekker? Nu hoef je niet meer te kiezen. De gebrande smaak van espresso sluit perfect aan met de gebrande smaken uit de stout.

   
   
   
  
   

Emelisse Imperial Russian Stout
Imperial Russian Stout van 11,0% ABV

Een gebrande choco/koffie achtige alcohol bom voor de bierdrinker die alles al kent. Fantastisch als afsluiter van heerlijk dinner. Dit bier is een waardig dessert vervanger.

   
   
   
  
   

Emelisse Forest Fruit Stout
Stout van 11,0% ABV

Een vloeibaar toetje met alcohol, dat is de beste omschrijving voor dit bier. Een stout die smaakt alsof er een grote schep bosvruchten ijs in het glas is gegooid. Heerlijk voor de zoetekauw.