Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een: creatieve senior accountmanager (fulltime)

Als creatieve senior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het b(r)ouwen aan het biermerk Emelisse en haal je op een creatieve manier (inter)nationaal new business binnen. Wij zoeken dus iemand die niet alleen alles weet van sales en relaties onderhouden, maar ook een creatieve verbeelding heeft en ondernemend is. Bij Emelisse werk je nauw samen met het team en beschik je over de capaciteiten om alles in een helicopter view te kunnen overzien.

Functie eisen:

  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een functie als accountmanager en kent alle ins en outs van een deal sluiten.
  • Jij houdt van bier en weet anderen hiervoor te enthousiasmeren.
  • Je beschikt over een gevoel voor humor, cijfers en het budgetteren van geld en tijd
  • Je kunt goed samenwerken, sparren over nieuwe idee├źn, een strategie uitstippelen en outside the box denken.
  • Jouw competenties matchen met: resultaatgericht, zelfreflectie, ondernemend en creatief.
  • Je schrijft foutloos Nederlands en je beheerst de Engelse taal.

Aanbod:

Je komt te werken in een groeiend bedrijf waarbij je zelf veel inbreng hebt, ook mag je je eigen dagen indelen. Buitenom een goed salaris, zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, telefoon van de zaak, bonus en natuurlijk bier!

Bedrijfsprofiel:

Bekroond met een plek in de top 100 brouwerijen van de wereld (RateBeer, 2016), is Emelisse al meer dan 10 jaar een vaste waarde in de wereld van speciaal bieren. In oktober 2016 is Emelisse overgenomen door Slot Oostende. Brouwerij Slot Oostende Emelisse onderscheidt zich van andere brouwerijen door zijn ontzettend brede gamma aan bieren. Van een mooi blond bier tot aan Barrel Aged en Eisbock. Voor iedereen wat wils! Daarnaast spelen we graag in op trends of proberen we die het liefst nog voor te zijn. Ondertussen zijn de bieren in diverse landen te vinden en heeft Emelisse de ambitie om (inter)nationaal verder te groeien.

Solliciteren:

Wil jij solliciteren voor de mooiste en lekkerste vacature van Nederland? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar stephan@slotoostende.nl t.a.v. Stephan van der Linden. Daarnaast willen we je vragen om een casus te maken. Analyseer het biermerk Emelisse en maak een tekstueel en visueel (stappen)plan om het biermerk (inter)nationaal te laten groeien.